Post by congirtmorguila on Feb 22, 2022 22:59:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Planet Forever 2022 version ▞▞▞
Îmi place acest joc, este atât de distractiv să joc în el și trebuie să facă mai multe niveluri, este înfiorător de ceva vreme, dar este distractiv și copiilor le place!
Ok jocul este bun! dar fă pentru a obține multe monede! Ca 30 pe nivel și diamantele 1 pe animal gustos! Și cei 2 jucători sunt buni, dar vreau să schimb ecranul din acea formă în alta! 5 stele ! O da și adaugă mai multe animale gustoase în modul 2 jucători
acest joc este plictisitor si greu nici nu inteleg
este foarte distractiv, dar durează ceva timp pentru a obține monede pentru lumea următoare lol
nu-l instalați nu-mi place acest joc, abia l-ați putea controla
Jocul creează dependență, dar controalele sunt cu adevărat frustrante de utilizat.
tare joc
Acest joc de fliping nu se va descărca
Niveluri grele și atât de dezgustătoare și repetabile!!! Este făcut de cineva cu adevărat prost😐
크랩 전쟁 (Crab War) 어드벤처 tgb
Jocul este feedback
Nu e gfrumos
Tasty Planet Forever Darbības spēles qel
Joc grozav, dar durează ceva timp pentru a finaliza un nivel 😉
Tasty Planet Forever Action syho
Este destul de bine, deși următoarea etapă nu se deblochează odată ce ai terminat una și, dacă nu vrei să cheltuiești bani pe monede, este nevoie de o veșnicie pentru a debloca următoarea etapă, în schimb, poți să descărcați celelalte jocuri care sunt în acest caz, este mai ușor.
Acest joc este minunat. Acest joc de masă, te plângi, așa că playlistul, așa că plasează oricând te plictisești standardul și vei fi fericit pentru totdeauna este partenerul pe care îl poți mânca oameni bine, dă-mi un bun
Plătiți sau urmăriți reclamele pentru a progresa. Chiar dacă joci aproape fiecare nivel perfect prima încercare, trebuie să urmărești șiruri lungi de reclame. În plus, în cele din urmă ajungi într-un punct în care pietrele prețioase sunt necesare pentru a progresa. Ceea ce aș recomanda să faceți este să faceți astfel încât atunci când obțineți un multiplu dintr-un anumit număr de stele, să zicem 25-50 sau cam asa ceva, recompensați cu câteva pietre prețioase. Atunci jocul ar fi mult mai bun. De asemenea, dacă te-ai săturat de joc, dezinstalezi-l, iar un timp mai târziu decizi să-l reinstalezi, trebuie să o iei de la capăt.
Mi-ar plăcea mai bine să nu fie cronometrat și să nu țină evidența punctelor. Când l-am instalat prima dată, mă așteptam să mănânc totul, dar NU.
Este o aplicație bună, deși este foarte greu de 2 stele
Distractiv, dar există două probleme majore: comenzile sunt mult prea libere, cu greu poți controla cât de repede mergi. Și trebuie să CUMPĂRȚI pachetele de nivelul următor?! Ce fel de rahat este asta?! Scuze, dar dezinstalez.
E joc funny și Gerard e boss iar Mikey e bass de boss și Ray și un păr mare și creț și Frank și o chitară mare alba de boss
Joacă Tasty Planet, jocul online gratuit pe Y8.com! ! Apasă acum pentru a juca Tasty Planet. Bucură-te cea mai bună selecție de jocuri legate de Tasty
Beyblade · Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers); Casa Foster pentru ... Gustări gustoase cu Ze Fronk (Tasty Time with ZeFronk); Hai la masă!
Tasty Planet Forever অ্যাকশন hwg
Minunat
De ce nivelurile nu pot fi gratuite
Pin on RETETE - Pinterest
cel mai prost joc din toate timpurile 1.este greu de controlat 2.te-ai blocat sa mananci acelasi lucru pentru totdeauna! 3.Aproape că îți oferă oricând 4.Trebuie să obții un set complet de stele ca câte scrie vreodată și durează mult!!!!!!
DURecorderAcesta este videoclipul meu înregistrat cu DU Recorder. Este ușor să înregistrați și să difuzați în direct ecranul dvs. Link descărcare: Android:
este groaznic, ei se așteaptă să obțineți 3 stele în fiecare lucru pentru a merge la următorul personaj, e stupid
Wow
Este un joc cu adevărat distractiv, dar fie nu știu cum să joc, fie este chiar imposibil să ai trei stele la un nivel. De ce este atât de greu?
Acest joc este atât de distractiv încât este al treilea și delicios albastru, trebuie să plătești pentru a debloca jocul complet. Sunt așa, poți doar să joci la niveluri gratuit
Trebuie să facem același lucru din nou și din nou
Meh
Pet Planet - Ultima Versiune Pentru Android - Descărcați Apk
este atât de lent și a costat bani pentru joc
Tasty Planet Forever #2 - YouTube
Nu știu ce să zic, adică aș vrea să trec la capitolul acela cu albina fără să am stele te rog scoatele pe toate și voi iubi mai mult.
Oameni care spun: „Șterge cronometrul, oprește”. Nu pot, deoarece toate celelalte jocuri îl au, așa că dacă l-ar elimina, ar trebui să îl elimine din celelalte jocuri ale lor. Imaginează-ți ca pe o lege Dingo
E atât de greu să obții toate stelele